Tiffani & Koen / Bruiloft bij Kasteel De Hooge Vuursche Baarn

 

Tiffani en Koen vieren hun bruiloft bij het prachtige Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn. We hebben hier vaker een bruiloft mogen filmen en daar zijn we enorm blij mee. De locatie biedt alles wat je nodig hebt voor een fantastische dag. Midden in het groen maar toch dichtbij de grote steden en dus makkelijk te bereiken met de auto.

De bruiloft vond de gehele dag plaats bij Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn zo ook de voorbereidingen. Tiffani en Koen bereidden zich afzonderlijk van elkaar voor de grote dag. Tiffani met haar bruidsmeisjes en Koen met de bruidsjonkers. Zoals vaak is zo’n ochtend erg gespannen maar de sfeer zat er al goed in. Er werd veel gelachen en genoten van het gezelschap. Het was een mooie mix van culturen want Tiffani is Amerikaans en Koen Nederlands. Je zag het in de kleine dingen maar ook de bijzondere momenten. Bijvoorbeeld bij de first look tussen Tiffani met haar bruidsmeisjes, haar vader en haar broers. Zulke pure emotionele momenten die we hebben mogen vastleggen.

Bruiloft Kasteel De Hooge Vuursche

De dag was verder een groot feest vol met liefde tussen alle gasten. Dan was het moment eindelijk daar en mochten ze officieel voor de wet trouwen bij Kasteel De Hooge Vuursche. Als klap op de vuurpijl was er een grote verrassing tijdens de trouwceremonie waarbij er ineens iemand uit de zaal “Hallelujah” van Leonard Cohen begon te zingen. Waarna er nog eens een compleet gospel koor binnenkwam. Iedereen waaronder ook het bruidspaar was zo enorm verrast en geëmotioneerd. Het bruidspaar sloot de dag met een groot feest waarbij iedereen heerlijk begon te dansen.

Na zoveel jaar ervaring blijft het voor ons spannend wanneer we een trouwfilm mogen opleveren. Zo ook bij Tiffani en Koen. En als we dan snel een bericht terug krijgen weten we meteen weer waarom we dit werk zo enorm leuk vinden en voor ons nog steeds een passie is. Dit is waar we het voor doen.

Bruiloft Kasteel De Hooge Vuursche

Reactie van het bruidspaar:
“Onze eerste reactie op de huwelijksfilm was “Perfectie”. Het bracht ons meteen terug naar onze trouwdag bij Kasteel de Hooge Vuursche! In de korte versie waren we zo onder de indruk van dat de kijker echt een idee kreeg van wat er de hele dag gebeurde. Ons favoriete onderdeel van de trouwfilm was hoe jullie de film hebben geëdit met de geloften, en hoe je begon vanaf het begin, de hele dag doorloopt en vervolgens terugkeert naar de ceremonie – ik vond het zo mooi hoe de film eindigde met zo’n belangrijk deel van onze dag. Het was ook zo ontroerend om de close-ups van de gezichten te zien. (Uiteraard is het erg moeilijk om slechts één favoriet deel van de film te kiezen.)

Maru is echt talentvol. Ze waren heel eerlijk met hoeveel tijd ze nodig hadden, waren heel gemakkelijk om mee te communiceren. Maru was uiterst professioneel en zo vriendelijk voor niet alleen mijn man en mij, maar ook voor onze gasten. Het beste was dat ik hun visie 100% kon vertrouwen. Ze zijn zo creatief en zo getalenteerd, ik had geen zorgen en het voelde fijn hen vrij te laten in wat ze doen.

Jullie twee zijn de beste van de beste. We zijn zo blij dat we jullie beiden als onze videografen konden hebben. Blijf doen wat je doet, want jullie creëeren echt magie en laat mensen een van de beste dagen van hun leven herbeleven. We waren ook dol op de USB-bezorging !!! Het wachten waard!

Ons advies aan toekomstige bruidsparen:
Plan tijd in vlak na de ceremonie om even met z’n tweeën te zijn! Dit moment was zo belangrijk voor ons. Zorg er ook voor dat alles verloopt zoals je wilde, maar maak je geen zorgen over de details. De dag gaat veel te snel voorbij om je zorgen te maken over dingen die alleen jij zult merken. Ontspan en geniet, want of je er klaar voor bent of niet, het gebeurt. Neem ook de documentaire video!! Oh ja, en stel een strikte tijdslimiet in voor de speeches.”

Videograaf: Maru Films
Fotograaf: Mon et Mine
Ceremonie & Receptie locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
Trouwjurk: Edwin Oudshoorn
Bruidstaart: Sugarlips Cakes
Bloemen: RedWhiteBluePink
Haar & Make-up: Cynthia Schippers
Muziek: White Vision
Ambtenaar: Evan Maniquis
Planner: Judith Jeurissen
Schoenen: Yves Saint Laurent

Bekijk hier een andere bruiloft die we op dezelfde locatie mochten filmen. Ben jij jouw bruiloft bij Kasteel De Hooge Vuursche Baarn aan het plannen, neem dan vooral contact met ons op voor de trouwfilm!

Bruiloft Kasteel De Hooge Vuursche

Neem contact op

Wil je weten of we beschikbaar zijn of heb je vragen?.