Over ons

Maru Films is ontstaan vanuit onze passie. Een passie voor het vertellen van verhalen op een manier waarmee we als bruiloft videograaf anderen ook echt kunnen raken. En laat een bruiloft daar uitermate geschikt voor zijn.

We leggen hetgeen vast wat écht belangrijk is: De liefde tussen twee mensen en de emotie die daaromheen hangt. Als creatieve professionals hebben wij een unieke artistieke blik op video’s. Wij als bruiloft videograaf onderscheiden ons door het lef om vanuit artistieke hoeken te filmen met oog voor detail en emoties. Het samenspel tussen de fotografische beelden en zorgvuldig gekozen muziek zorgt ervoor dat onze films je diep van binnen raken. Bekijk ons portfolio en oordeel zelf! Bekijk ook eens ons Youtube kanaal.

Onze stijl is uniek, zo hebben we ook de erkenning gekregen van de professionals en hebben we meerdere malen  mooie prijzen mogen ontvangen: 

  • Winnaar Europa’s Beste Wedding Filmmaker 2020 – Way Up North Wedding Photo & Film Awards
  • Winnaar World’s Best Wedding Film 2018 & 2019 – For Love’s Sake awards
  • Winnaar Beste trouwfilm 2017 – For Love’s Sake awards
  • Winnaar World’s Best Wedding Filmmaker 2016 – World Event Videography Association
  • Winnaar Bruids Foto & Film Award 2016, (categorie film).

Bruiloft videograaf

Wie zijn wij?

Wij zijn Remi en Pui-Yuk, de oprichters van Maru Films. We hebben twee mooie dochtertjes Nova en Luna die van ons leven een regenboog, unicorn, Frozen, Mickey en Panda muziek festival maken ✨. We werken met een team van associate filmers om een fijne work-/life balance te hebben als bruiloft videograaf. We wonen in de buurt van Amsterdam en Schiphol, dus we kunnen ieder moment op het vliegtuig of in de auto stappen en overal heen gaan om liefde en avonturen vast te leggen.

Trouwfilms maken is onze passie. We vinden het niet fijn om steeds op hetzelfde pad te bewandelen, repetitief zijn voelt saai voor ons. We houden ervan om dingen anders te doen. Dit is ook onze manier van filmen als bruiloft videograaf, vanuit verschillende perspectieven en standpunten. Maar ook in onze manier van storytelling in trouwfilms. We laten niet alleen zien wat er die dag is gebeurd, maar ons manier van verhalen vertellen gaat veel dieper. Sommigen omschrijven onze films als avant-garde stijl (=experimenteel of vernieuwend).

Bruiloft videograaf - Maru Films

Maru Films team

In 2010 hebben we een jaar in Japan gewoond en de taal gestudeerd. Het was ook in Japan waar onze passie voor filmen en storytelling echt serieuze vormen aan begon te nemen. Vandaar ook de naam Maru Films. Maru (まる) is Japans en betekent letterlijk: rond, cirkel, oneindigheid of perfectie. Een mooie link met trouwen wat ons betreft. Fonetisch spreek je Maru uit: mahroeh.

 

 

Neem contact op

Wil je weten of we beschikbaar zijn of heb je vragen?.