FAQ

Wat is jullie aanpak voor het filmen van een bruiloft?

Voor ons is het belangrijk om het verhaal van de trouwdag vast te leggen, de gezelligheid, het gelach en de tranen zoals ze op de dag zelf gebeuren. Indien nodig zullen wij aanwijzingen geven, maar minimaliseren dit om jullie natuurlijke doen en laten op de dag niet te verstoren. Hierdoor kunnen we de dag op zo’n natuurlijk mogelijke manier vastleggen.

Het filmen doen we altijd met 2 personen, dit zorgt voor meer dynamiek. Wij manoeuvreren ons door de mensen. Je zult nauwelijks door hebben dat wij er zijn.

Wat wordt de lengte van de uiteindelijke trouwvideo?

We zijn niet gebonden aan de genoemde lengte van onze trouwfilms in de pakketten. Deze geven slechts een indicatie van de lengte. Als blijkt dat, om het verhaal te vertellen, de video langer moet worden, dan zal deze ook langer worden. Waar het ons om gaat is dat we het hele verhaal hebben kunnen vertellen.

Hoe zullen jullie je presenteren op de dag zelf?

We zullen ervoor zorgen dat we in het publiek “blenden” en ons aanpassen aan de dresscode. Je zult ons niet zien rondlopen in een zondagskloffie met uggs. Wij zijn ook geen lopende abri’s, dus je hoeft niet bang te zijn dat we  onszelf volplakken met reclame voor ons eigen bedrijf.

Hoe spreek ik Maru uit?

Maru (まる) is Japans en betekent letterlijk: rond, cirkel of perfectie. De ‘a’ is een korte a, en de japanse ‘u’ zit tussen de harde u en oe in. Fonetisch spreek je Maru dus uit: mahroeh.

Eten jullie mee?

Wij hoeven natuurlijk niet aan te schuiven bij jullie eigen familie en vrienden. Maar het zou erg fijn zijn als we een hapje mogen mee eten apart van de groep. Dit is goed om even bij te komen, om vervolgens weer vol energie verder te gaan.

.