QingQing & Dennis Trouwen bij Kasteel De Hooge Vuursche

QingQing en Dennis trouwen bij het romantische Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn. Een bruiloft vastleggen op deze locatie is voor ons altijd een feestje. Het kasteel en de omgeving biedt veel mogelijkheden voor prachtige beelden en wat genieten we daar enorm van. Zeker met zulke leuke mensen en zoveel liefde om ons heen.

trouwen kasteel hooge vuursche baarn

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn

De dag begon vroeg voor de bruidegom Dennis en zijn bruidsjonkers in Almere, en voor de bruid QingQing en haar bruidsmeisjes in Amsterdam. Terwijl de zon nog niet eens was opgekomen bereidden ze zich vol spanning voor op hun grote dag. De sfeer zat er al goed in toen de bruidegom naar het ouderlijk huis van QingQing kwam om haar op te halen. Maar eerst moesten ze traditiegetrouw de Chinese deurspelletjes doen voordat ze door mochten naar de bruid. De bruidegom moet zich namelijk eerst bewijzen dat hij waardig is, en dat doet hij door een aantal spelletjes te doen. Spelletjes verzonnen door de bruidsmeisjes. Het levert de leukste beelden en er wordt flink gelachen. Ondertussen kijkt de bruid mee via Facetime zodat ze niets hoeft te missen.

Nadat Dennis alle spelletjes succesvol heeft doorstaan, mag hij eindelijk QingQing ophalen. En wat een bijzonder moment was dat. Toen hij haar zag werd er toch stiekem een traantje weggepinkt. QingQing had een prachtige traditionele rode jurk aan. Daarna gingen ze door naar de volgende traditie, de Chinese theeceremonie. Waarbij het bruidspaar thee geeft aan de ouders en eventueel andere familieleden. Het is vaak een moment wat veel betekent voor relatie tussen het bruidspaar en hun ouders. En altijd een bijzonder moment om bij aanwezig te mogen zijn! Ondertussen werd er nog door het bruidspaar tangyuan (soep met rijstballetjes) gegeten voor een gelukkig huwelijk.

 

Na alle tradities in de ochtend vertrekken we samen naar Baarn. QingQing bereidt zich wederom voor en doet haar mooie witte jurk aan voor de trouwceremonie. De gasten arriveren en toen was het moment eindelijk daar. QingQing en Dennis gingen trouwen in de prachtige zaal bij Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn. De zaal werd mooi gestyled met prachtige bloemen. Het ja-woord werd gegeven en ook deden QingQing en Dennis emotionele geloften aan elkaar. De prachtige woorden raakte iedereen! Wat een mooi stel.

Na de ceremonie was er tijd voor foto’s en werd er geluncht. En ook werd er een mooie bruidstaart aangesneden. Het was daarna tijd voor een foto-/videoshoot met het bruidspersoneel en daarna nog even alleen met het bruidspaar. Iets wat we altijd adviseren om te doen, even een moment samen genieten van de dag en van elkaar. Vaak wordt je op zo’n dag aan alle kanten getrokken en ga je van event naar event. Dan is het zo fijn om heel even met z’n 2-en te zijn (en ons zodat we het allemaal kunnen vastleggen :). Het prachtige natuur om de Kasteel is ook zo fijn om even doorheen te lopen.

Trouwzaal Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn

Trouwzaal Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn

 

 

We vertrekken naar Almere waar het diner en feest zal plaatsen bij Van der Valk. Er werd heerlijk gegeten aan prachtig gedekte tafels en veel gedanst. Het bruidspaar en bruidspersoneel deden samen ook nog een leuk dansje voor de gasten. De dag werd zo afgesloten met een feest waarbij iedereen heerlijk kon dansen. Wat een geweldige dag!

   

 

Neem contact op

Wil je weten of we beschikbaar zijn of heb je vragen?.