Lene / Russ

Lene en Russ, hun huwelijk was niet helemaal van zelfsprekend. Lene komt uit Noorwegen en Russ uit Amerika en hebben elkaar leren kennen op tijdens Miss World 2008. Lene was Miss Noorwegen en Russ, de broer van Miss Amerika. Daar raakte ze bevriend, maar hun relatie begon pas een paar jaar later. Toen Lene op bezoek kwam bij Russ in New York. Het werd een long-distance relatie waar ze beide verhuisde overal rond de wereld, waaronder Singapore en Australië. Ondanks de lange afstand overwon de liefde, en woonde ze inmiddels samen in New York met hun lieve hond.

Met Lene Noorse afkomst hadden besloten om te gaan trouwen in Stavanger, Noorwegen. Dit ligt aan de west kust van Noorwegen, omringt met prachtige bergen en de oceaan. Maar het weer kan nogal onvoorspelbaar zijn in Stavanger en dat hebben we geweten ook. Maar hun bruiloft geweldig, ze trouwden op een klein prive eilandje net voor de haven van Stavanger. Daar hadden ze een prachtige en emotionele ceremony en na de ceremony ging het dak er af!

Lene en Russ zijn zulke lieve mensen, dat is echt niet normaal. Het was zo fantastisch om hier bij aanwezig te zijn geweest.

Fotograaf: Åsmund Holien Mo / Second shooter: Tone Tvedt / Locatie: Stavanger, Preikstolen

Neem contact op

Wil je weten of we beschikbaar zijn of heb je vragen?.