Elke / David

Elke en David trouwen in de Lutherse Kerk in Breda. Het was een dag vol liefde, we hebben veel gelachen maar vooral ook erg genoten van de prachtige dag.

Trouwceremonie in Lutherse Kerk Breda

Als een kritische filmmaker je vraagt zijn bruiloft te filmen, dan is dat toch wel even spannend. Gelukkig hadden ze alle vertrouwen in ons en konden wij met een gerust hart ons ding doen. De dag begon ontspannen, Elke en David waren afzonderlijk bezig met de voorbereidingen voor de grote dag. We gingen door naar De lutherse Kerk in Breda waar zij officieel gingen trouwen. Een mooie grote open ruimte waar Elke en David ja zeiden tegen elkaar. Het mooiste moment was dan ook toen Elke binnen kwam lopen met haar vader. De blik van David op dat moment sprak boekdelen. En wat zag ze er toch mooi en stralend uit in een jurk van Catherine Deane. Wat ons betreft een aanrader om te trouwen in de mooie Lutherse Kerk in Breda. We vonden vooral de lichtinval prachtig!

Receptie en feest

Na de ceremonie was er tijd voor de receptie net buiten de kerk, met champagne en natuurlijk taart! Kort daarna was er even tijd voor de shoot. Hiervoor gingen we naar een bijzondere plek: Landgoed Zoudtland. Voor het diner en feest gingen we naar de Korenmolen in Breda. Een unieke locatie vanwege de gerestaureerde molen, prachtig om te zien! Er werd buiten heerlijk gebarbecued en ook konden de gasten foto’s maken in de bus. Tijdens het diner werden er nog speeches gehouden. Langzamerhand kwamen ook de avondgasten aan op de locatie en werd het bruidspaar weer feestelijk verwelkomt. Het feest ging door tot in de late uurtjes.

Reactie van het bruidspaar

“We waren super blij, enthousiast en verrast met de video! Wat een prachtige beelden! De film verbeeld precies het gevoel van de dag en het ene beeld is nog mooier dan het andere. Ook zijn we heel blij met de keuze om de stem van onze vriend Bernard tijdens de ceremonie onder de film te plaatsen. Dat zijn lage, kalme voorlees stem ook nog eens prachtig klinkt is een waar cadeautje. Het is erg fijn om een korte film te hebben die de sfeer erg mooi benadrukt en daarnaast een langere film die een samenvatting geeft van de dag.

Remi en Pui-Yuk waren erg toegankelijk, vriendelijk en gaven veel rust. Het is fijn om tijdens de dag niet bezig te hoeven zijn met de film zodat je volop kunt genieten van je dag. Voorafgaand aan de zoektocht naar een goede videograaf is dat voornamelijk voor David een uitdaging geweest omdat hij zelf ook in de film wereld zit. Tijdens de grote dag heb ik David alleen maar zien genieten en durfde hij het werk helemaal uit handen te geven. Daarvoor mijn complimenten! Maru Films was op een positieve manier de gehele dag “onzichtbaar” en hebben beelden gemaakt waarvan ik me niet kan herinneren dat ze naast me stonden. En dat is een goed teken. We zijn erg blij met het eindresultaat! Bij het zien van de film gaan we weer even helemaal terug naar de grote dag.

Ons advies voor toekomstige bruidsparen:
Geniet van elke minuut! De grote dag vliegt voorbij. Het is best gek om heel de dag in de belangstelling te staan. Daardoor is er ook bijna geen tijd om stil te staan bij het moment. Onze tip: pak tijdens de dag een moment samen om even alles te laten bezinken en te ervaren hoe rijk jullie je mogen voelen met elkaar en met al die lieve mensen om jullie heen.”

Wedding planner/catering/aankleding:
Wizard Events

Fotograaf:
Lott’s

Bruidstaart:
Taartje van Lot

Bruidsjurk:
Catherine Deane, gekocht bij Le Chapeau in Antwerpen

Trouwpak:
Micheal & Giso

Locaties:
De lutherse Kerk Breda
Korenmolen Princenhage Breda
Fotoshoot: Landgoed Zoudtland Breda

Neem contact op

Wil je weten of we beschikbaar zijn of heb je vragen?.