Yun / Nick

Yun en Nick trouwen in het Amstel Hotel Amsterdam! Vol spanning bereiden zij zich voor op de dag, afzonderlijk van elkaar in prachtige hotel kamers. Nick met zijn groomsmen en Yun met haar bruidsmeisjes. Iedereen zag er al zo prachtig uit toen wij begonnen met filmen! Het grote moment waar Yun en Nick die dag elkaar voor het eerst zouden zien was in de prachtige hal. Hoe Yun de trap afliep was magisch. Zo ziet een sprookjesbruiloft er dus uit! En het was nog mooier om te zien hoe vol liefde Nick keek naar zijn aanstaande vrouw. Zij liepen samen verder naar de prachtige spiegelzaal waar de trouwceremonie plaatsvond. Het was een mooie ceremonie waarbij het zoontje van het stel de show stal toen hij de ringen bracht naar zijn ouders. Wat een boefje! De locatie was erg indrukwekkend, al wonen we zelf ook in Amsterdam, we waren er eerder nog niet geweest! Trouwen in het Amstel hotel is een echte aanrader.

Na het ja-woord gingen Yun en Nick volgens Chinees traditie ook de theeceremonie doen. Wat is het toch iedere keer bijzonder om dit mee te maken! Yun en Nick geven geknield thee aan hun ouders en familieleden. Na de ceremonie was er kort een moment voor de shoot achter het hotel aan het water waarna het stel en de gasten samen gingen lunchen wederom in de balzaal. Na de lunch gingen ze met een mooi klassieke boot een toeristisch tochtje doen door de grachten van Amsterdam. Een mooie gelegenheid om even te ontspannen en genieten van de omgeving en hun gasten voor de avond begon in het Krasnapolsky Hotel.

In het Krasnapolsky Hotel ging het bruidspaar met een groot aantal gasten dineren in de zomertuin van het Hotel. Tijdens het diner werden gasten vermaakt met live muziek. Bijzonder was ook de enorme taart die ze samen gingen aansnijden! Verder gingen ze ook weer volgens Chinees traditie met hun naaste familie langs alle tafels om te proosten met al hun gasten. De dag eindige met een knalfeest waar ze lekker los gingen!

Bekijk de video en geniet van deze mooie dag in onze eigen stad Amsterdam!

Neem contact op

Wil je weten of we beschikbaar zijn of heb je vragen?.