Yaël & Hugo / Trouwen in Toscane Italië

Yaël en Hugo trouwen in Toscane Italië en wij mochten hun trouwfilm maken! Wat een heerlijk weekend hebben we samen met hen beleefd. We hebben ontzettend genoten van de locatie, het eten, maar vooral de liefde tussen het bruidspaar en hun gasten.

Als je gevraagd wordt door professionele videografen om hun bruiloft te filmen, dan voel je je zo vereert maar ook een bepaalde druk. Het is alleen wel zo dat zij met zoveel ervaring zeker een hele mooie bruiloft gaan hebben en dan ook nog eens in Toscane. We hebben Yaël en Hugo goed leren kennen voor de bruiloft en wat hebben we veel gelachen samen. Het zijn zulke fantastische en leuke mensen en konden niet wachten om hun bruiloft vast te leggen.

Voor we het wisten zaten we in het prachtige Toscane in Italië en gingen ze trouwen in een prachtige villa met zwembad omringd door de rollende heuvels die Toscane zo typeren. En wat een bruiloft was het zeg, ze zagen er beide oogverblindend mooi uit, een prachtige lokatie, en veel emotie. Een droom voor ons als videograaf.

Het was een 3-daagse bruiloft en voelde dus echt als een mini-vakantie. Het weekend begon met een pizza en pool party de avond voor de bruiloft. Het feest werd afgetrapt door emotionele speeches van het bruidspaar. Italiaanse chefs bereidden heerlijke pizza’s in de steenoven. De sfeer zat er meteen al goed in.

De dag van de bruiloft begon met een ontbijt voor alle gasten. Waarna het bruidspaar zich afzonderlijk gingen voorbereiden. De bruid haar haar en make-up werd gedaan door italiaanse vrouwen. De sfeer was gespannen maar op de een of andere manier ook erg relaxed! Hugo trok zijn trouwpak aan en toen was het moment daar. We gingen naar een speciale plek waar ze elkaar voor het eerst zouden zien in trouwkledij. Een speciaal intiem moment voor hen beiden voor de drukte van de dag zou beginnen.

De ceremonie was gevuld met emotionele speeches en ook persoonlijke geloftes van het bruidspaar zelf. Het einde werd letterlijk afgetrapt (Joodse traditie) en het feest kon gevierd worden. Heerlijke hapjes en drankjes werden geserveerd tijdens de receptie. En het diner was voortreffelijk. Het feest ging tot in de late uurtjes door. Wij begrijpen wel waarom ze hebben gekozen om te gaan trouwen in Toscane Italië. Zullen we weer teruggaan?

Fotografie: Amanda Drost / Second shooter: Raisa Zwart / Locatie: Borghetto Poggio Bianco / Wedding planner: Chechic Eventi / Decoratie: Te leuk trouwen

Neem contact op

Wil je weten of we beschikbaar zijn of heb je vragen?.