Vietnamese bruiloft / Vy & Du

Vietnamese bruiloft videograaf

We hebben al talloze Vietnamese bruiloften meegemaakt als videograaf en ook deze was weer genieten. Vy & Du hebben we eerder voor onze camera’s gehad toen we hun officiële verloving mochten vastleggen. En nu was het dan eindelijk daar, ze gaan trouwen! Vy en Du hadden een tweedaagse bruiloft. Op dag 1 gingen ze trouwen voor de wet in de trouwzaal van het oude stadhuis van Deventer. En op dag 2 trouwden ze voor de kerk in Abcoude en werd de bruiloft groots gevierd in het Grand Hotel Krasnapolsky.

Kerk Abcoude trouwen

Vietnamese bruiloft tradities

Het was een lange en drukke dag op de dag van de viering op de 2e dag. In de ochtend was er tijd voor de Vietnamese tradities van de bruiloft. Tradities waarbij familie zo enorm belangrijk is. Ook bij Vy & Du waren juist die momenten met de ouders zo mooi en emotioneel. Dit vinden wij erg belangrijk om goed vast te leggen, want juist deze momenten wil je later terug kunnen zien.

Vietnamese bruiloft videograaf

Vietnamese bruiloft videograaf

Het kerkelijk huwelijk

Na de tradities in de ochtend was het tijd om naar de kerk in Abcoude te gaan. Het moment dat Vy met haar vader de kerk kwam binnenlopen was magisch. Als vietnamese bruiloft videograaf blijft het moment voor ons ook zo bijzonder. En na het officiële ja-woord was er tijd om feest te vieren en gingen we naar het Grand Hotel Krasnapolsky.

Kerkelijk huwelijk Abcoude

Diner en feest bij het Grand Hotel Krasnapolsky

Bij de Krasnapolsky was het een groot feest. Er was een traditionele leeuwendans, een acrobatische act en als klap op de vuurpijl een surprise goochel act van het bruidspaar! Al met al was er veel te beleven voor alle gasten onder het genot van een heerlijk diner. Dit was een bijzonder mooie Vietnamese bruiloft die wij hebben mogen vastleggen als videograaf.

Krasnapolsky champagne toren

Krasnapolsky trouwen

Ga jij binnenkort ook trouwen en wil je ook een videograaf die genoeg ervaring heeft met Vietnamese bruiloften? Neem dan nu contact met ons op en check of wij nog beschikbaar zijn!

Neem contact op

Wil je weten of we beschikbaar zijn of heb je vragen?.