Trouwfilm kasteel Wijenburg / Carla & Ronald

trouwfilm Kasteel Wijenburg

Een mooiere dag hebben we niet kunnen wensen voor het bruidspaar Carla & Ronald. Zij trouwen middenin de zomer bij Kasteel Wijenburg en wij mochten de trouwfilm maken! Een bijzondere bruiloft was het zeker plus nog eens een mooi liefdesverhaal van de twee. Carla en Ronald kennen elkaar namelijk van de middelbare school maar de vonk sloeg over toen ze elkaar na lange tijd weer zagen bij de reünie!

bruiloft Kasteel Wijenburg

Op een prachtige zomerse dag was het dan eindelijk zo ver, Carla en Ronald gaan trouwen! Samen met hun 3 kinderen, familie en vrienden vieren zij de liefde bij Kasteel Wijenburg. De dag begon met de voorbereidingen van het bruidspaar afzonderlijk van elkaar. Ronald ging strak in het pak en bij Carla begonnen ze met haar haar en make-up voordat ze haar prachtige trouwjurk aan deed. De First Look deden zij met hun familie en vrienden die op een afstandje konden meekijken. Wat een bijzonder mooi moment was dat!

Middenin de natuur stonden de stoeltjes al klaar voor de ceremonie. Carla en Ronald kwamen samen aangelopen terwijl er mooie live muziek werd afgespeeld. Nog voor het ja-woord deden Carla en Ronald hun persoonlijke geloftes naar elkaar toe. Veel gasten hielden het toch niet droog tijdens dat moment! En eindelijk gingen ze trouwen, het ja-woord werd gegeven met Kasteel Wijenburg op de achtergrond en wij hebben alles mooi kunnen vastleggen voor de trouwfilm.

Na de ceremonie was er tijd voor nog meer champagne en taart! De gasten konden heerlijk buiten zitten genietend van de neergaande zomerzon. Terwijl er ondertussen een artiest het moment voor eeuwig vastlegde op een doek. Hij maakte een prachtige schilderij! Ook het aansluitende diner was heerlijk en ontspannen. De dag werd afgesloten met een knallend feest die door het bruidspaar werd geopend met een eerste dans. De liefde spatte ervan af!

Wat hebben wij genoten van deze dag. De locatie was extra fijn voor ons als videograaf. Prachtig karakteristiek, mooie ruimtes binnen, genoeg plek buiten om het kasteel heen voor een buitenceremonie of foto- en videoshoots. Daarnaast ook fijn personeel, vriendelijk en gastvrij. Ga jij binnenkort ook trouwen, neem dan contact met ons op! Wij komen graag jullie speciale dag filmen.

trouwfilm Kasteel Wijenburg

Neem contact op

Wil je weten of we beschikbaar zijn of heb je vragen?.