Trouwfilm Antwerpen / Karlien & Niels

trouwfilm Antwerpen

De fantastische bruiloft van Karlien & Niels in Antwerpen en wij mochten de trouwfilm maken. Voor ons extra bijzonder: onze eerste winter wedding, bij onze zuiderburen (we zijn nog nooit als videograaf in Antwerpen geweest), met een Zwitserse bus, een prachtige kerk, geweldige locatie voor de receptie en diner, en het állerbelangrijkste: veel liefde. Plus nog een super fijne samenwerking met Hung Tran Photography. Wat hebben we genoten en gelachen. We hadden geen mooiere afsluiter van 2015 kunnen wensen in de Horta Grand Cafe & Art Nouveau Zaal in Antwerpen.

Je kon de spanning voelen in de ochtend toen we aan kwamen, tijdens de voorbereidingen bij Karlien & Niels. Zij hebben zich afzonderlijk van elkaar zichzelf klaargemaakt voor de grote dag. Niels kwam Karlien ophalen wat zorgde voor een bijzonder emotioneel moment waarbij de naaste familie en beste vrienden aanwezig waren. De bruidegom had tranen in zijn ogen bij het zien van zijn bruid in een prachtige klassieke trouwjurk. Love was in the air! En wat zijn we blij dat we dit voor hen hebben mogen vastleggen voor de trouwfilm. Het bruidspaar trouwde heel traditioneel in de kerk van Antwerpen waarbij ze wel persoonlijke trouwgeloften uitspraken naar elkaar. De receptie vond plaats in het centrum van Antwerpen bij de Horta Grand Cafe & Art Nouveau Zaal waar aansluitend het diner en feest ook plaatsvond. De locatie had alles tot in de puntjes verzorgd, de zaal zag er grandioos uit. Het feest werd afgetrapt door een eerste dans van het bruidspaar en ging tot in de vroege uurtjes door. Tussendoor waren er gelukkig ook momentjes ingepland voor een foto- en videoshoot. Waardoor we prachtige beelden hebben kunnen schieten in Antwerpen voor de trouwfilm.

trouwfilm antwerpen zwitserse bus

Het was een winters bruiloft, helaas zonder sneeuw, maar magisch was het wel. Dit was voor ons de eerste maar zeker niet de laatste keer filmen in Antwerpen. Ga jij ook trouwen in Antwerpen, bekijk dan trouwfilms in onze portfolio. En check snel of wij nog beschikbaar zijn!

bruid trouwfilm antwerpen

“Het is jouw spontaniteit, frisheid, jouw humor, jouw zorgzaamheid en jouw gedrevenheid die mij enorm aantrekken. Dat omringd door nog eens een mooie glimlach, prachtige ogen en heel wat ander lekkers… Geeft een fantastische combinatie waar ik niet aan kan weerstaan.” – Niels

trouwfilm kerk antwerpen

Neem contact op

Wil je weten of we beschikbaar zijn of heb je vragen?.