Calabria Italië trouwfilm

Een trouwfilm maken in Belmonte Calabro in Italië klinkt als een droom, en dat is het ook! Italië blijft een van onze favoriete destinations voor bruiloften. Niet alleen voor het heerlijke eten, de gastvrije mensen, maar vooral om het prachtige licht. Wij zijn er verliefd op.

Als een mede trouwfoto- en -videograaf je vraagt hun bruiloft te filmen in Italië, dan is dat voor ons het grootste compliment! Dom en Cassie komen beide uit Amerika, en werken net als ons in dezelfde sector. Cassie is een trouwfotograaf en hij maakt ook trouwfilms, beide enorm getalenteerd. We besloten meteen een videocall in te plannen om details met elkaar te bespreken en om te kijken of er een klik was, en die was er zeker. Ze vertelden ons hun idee voor de mooiste dag van hun leven in Belmonte Calabro in Italië.

Cassie en Dom besloten te gaan trouwen in Italië waar Dom oorspronkelijk vandaan komt, namelijk het stadje Belmonte Calabro in het zuid westen van Italië. Daar waar zijn familie nog steeds woont. Een bijzonder en unieke locatie is het zeker. En veel toeristen zul je er (nog) niet vinden. Wat ons betreft nog echt een pareltje. Het pittoreske plaatsje bevindt zich tussen de gebergte en ook ligt het langs de kust. Iedereen die er woont kent elkaar en waren enorm gastvrij. Er werd regelmatig ramen opengedaan om ons gedag te zeggen wanneer we tijdens de foto en video shoot langsliepen. Heerlijk om mee te maken! Het beloofde toen al een bijzondere trouwfilm te worden.

Trouwfilm Calabria Italië

Dom en Cassie deden hun persoonlijke geloften in het Engels die door de trouwambtenaar werd vertaald naar het Italiaans. De trouwceremonie werd feestelijk afgesloten met een live brass band. Waarna de receptie en het diner volgde. Het feest werd geopend met een spectaculaire vuurwerkshow geheel volgens Italiaanse traditie van het stadje Belmonte Calabro. Dom en Cassie deden hun openingsdans heel romantisch onder de sterrenhemel, waarna het feest echt los barste. Dom en Cassie vierden zo hun liefde met hun naaste vrienden en familie. Wat hebben we enorm genoten van deze dag!

Wil jij ook trouwen in Italië en zoek je nog een trouwfoto- of videograaf? Neem dan contact met ons op voor een unieke trouwfilm!

Trouwfilm Calabria Italië

Neem contact op

Wil je weten of we beschikbaar zijn of heb je vragen?.