Trouwen in Florence Italië / Camila & Anthony

Trouwen in Italië

Wie droomt daar nou niet van. Je bruiloft, de dag van de liefde vieren in Toscane, Italië. Camila en Anthony trouwen in de prachtige stad Florence. Een luxe en elegante bruiloft met veel internationale gasten uit o.a. Brazilië en Engeland waar de bruid en bruidegom vandaan komen. Het was een geweldige feest vol glamour en wij waren de gelukkigen die de speciale momenten mochten vastleggen. Een hele eer want Camila werkt als een succesvolle internationale fashion blogger met 141k volgers dus was de druk hoog om een fantastische bruiloft video voor hen te maken.

Bruiloft bruidsmeisjes Florence

trouwen in Florence

Als fashion blogger heeft Camilla Carril een liefde voor de mode. En dat is ook te merken aan haar keuze voor de bruidsjurken. Voor haar ceremoniële jurk heeft zij gekozen voor Ashi Studios uit Beiroet. Een jurk die letterlijk een eigen hotel kamer nodig had. Deze adembenemende jurk is custom made met bijzondere details en een waanzinnige sleep.

Bruiloft kerk Florence

Toen Camila binnenkwam in de kerk aan haar vaders arm kon bijna niemand het drooghouden. Het was een magisch moment, een droom voor elke vrouw. Vrienden en familie van het bruidspaar werden emotioneel bij het zien van de prachtige bruid, en ook de bruidegom kon zijn tranen niet inhouden. Het was misschien wel het mooiste moment van de dag. Na mooie woorden van de priester was het moment daar en gingen zij trouwen in Florence, Toscane Italië! Het moment waar zij zo naar hebben uitgekeken. Het gejuich galmde door de kerk!

Bruiloft Italië

Na het ja-woord was het tijd voor feest. Dat werd gehouden bij Villa di Maiano, een korte auto rit bij de kerk vandaan. De locatie is gesitueerd op een heuvel met mooie uitzichten van Florence. De locatie was prachtig aangekleed en gestyled met veel bloemen. De Braziliaanse samba dansers warer de kers op de taart. Het feest ging goed los met mooie speeches tussendoor. Haar avondjurk is van het label Galiah Lahav in Tel Aviv. Wederom een prachtige jurk met genoeg beweegvrijheid zodat ze lekker los kon gaan tijdens het feest.

Bruiloft Toscane

Het meerdaagse event was tot in de details perfect gepland en georganiseerd door de geweldige Savvy Event Studio.

Ga jij ook trouwen in Florence, Toscane Italië en wil je jouw liefde ook laten vastleggen door ons? Neem dan nu contact met ons op en check of wij nog beschikbaar zijn!

Wedding Florence Italy blogger

Neem contact op

Wil je weten of we beschikbaar zijn of heb je vragen?.