Sandra / Anthony

Trouwen in het bos

Sandra en Anthony hadden een bruiloft bij Landgoed Luchtenburg en trouwen in het bos omringd door de prachtige natuur. Het was een bijzonder mooie bruiloft prachtig gestyled door de bruid zelf. Het thema was dan ook een wedding in de woods. Daar werden we super enthousiast van toen we het eenmaal hoorden! Sandra heeft veel van de details zelf bedacht; van het drukwerk tot de backdrop van de ceremonie. Alles was in hetzelfde thema.

De dag begon in hun mooie huis in Tilburg waar Sandra zich aan het voorbereiden was voor de grote dag. De sfeer was heel relaxed en fijn! Anthony was ondertussen met Sandra’s zoon Jesse naar de Meesterbarbier, een old school barbershop in Tilburg. En daarna terug naar huis om zich om te kleden. Ze waren beide thuis voor de voorbereidingen maar zagen elkaar pas op de trouwlocatie.

De first look vond plaats op het romantische bruggetje bij Landgoed Luchtenburg vlak voor de ceremonie locatie. Wat is dat toch altijd een bijzonder moment als het bruidspaar elkaar die dag voor het eerst zien en dat terwijl op de achtergrond de gasten al op de ceremonie locatie zaten. Zij liepen vervolgens door naar de ceremonie waar er live muziek werd gespeeld. De mooiste momenten waren natuurlijk de persoonlijke geloften aan elkaar en in het bijzonder de geloften van Anthony aan Jesse (Sandra’s zoon), vanaf dat moment Jesse’s bonus papa. Wat een vent!

De receptie was ook weer heel relaxed met toffe live muziek van 48 Special. En alles tot in de puntjes gestyled. Ook de tafel met dè taart en andere sweets van Heerlijk & Hecht zag er waanzinnig uit. Tussendoor was er nog even tijd voor een shoot. Toen gingen we natuurlijk het bos in, tussen al het groen hebben we prachtige beelden geschoten. En met de rookbommen werd het allemaal nog magischer. Het diner werd daarna verzorgd en de gasten zaten middenin de natuur aan een lange tafel in het bos. De dag werd afgesloten met een spetterend feest! Een heerlijke dag die vlekkeloos verliep met hulp van weddingplanner Het Bruidsmeisje. Twijfel jij over trouwen in het bos? Wij zeggen: doen!

Neem contact op

Wil je weten of we beschikbaar zijn of heb je vragen?.