Emilie & Alexander

Bruiloft op Mallorca bij Osa Major

Bruiloft op Mallorca bij Osa Major

“WOWOWWWWWWW! Wat ontzettend waanzinnig…. deze film!! Van te voren wisten we natuurlijk al dat een film door jullie bovennatuurlijk mooi zou zijn!! Maar dit heeft zelfs die verwachtingen overtroffen!!! Zoo mooi ook die muziek erbij… Echt heel heel bijzonder!! Echt zo’n mooi afspiegeling van het gevoel van onze bruiloft op Mallorca…. Alsof het een soort van mini kopie is van de dag! Wat een geschenk dat we dit nu weer op ieder moment kunnen herbeleven…

Jullie hebben jezelf overtroffen en echt waanzinnig veel dank hiervoor! Het is ook echt een droom van ons geweest om onze dag door jullie te hebben laten vastleggen. Het was zo leuk om jullie erbij te hebben :)”

De prachtige woorden die wij hebben ontvangen van Emilie & Alexander na het zien van hun film. Maar hoe kon het ook anders met zo’n prachtige bruiloft op Mallorca en dan helemaal bij Osa Major. Een top locatie, met Nederlandse eigenaren. Wat hebben wij daar genoten samen met hun gasten. Toen we met Emilie en Alexander om de tafel zaten en hun plannen gingen bespreken voor hun grote dag werden we zelf al laaiend enthousiast. Een bruiloft op Mallorca, wie wil dat nou niet? Het was werkelijk waar een weekend om nooit te vergeten.

Mallorca Osa Major

Mallorca Osa Major

Hoogtepunten

Een van de hoogtepunten was hun first look. Wat was dat een emotioneel en prachtig moment. Zo bijzonder om dat te mogen vastleggen. We vinden het fantastisch als mensen zo kunnen opgaan in het moment en de camera’s om hen heen niet eens opmerken. Zo kunnen we echt de puurste emoties op film vastleggen en het vereeuwigen voor het bruidspaar zelf. Wat ook zo bijzonder was waren de persoonlijke geloftes die ze deden tijdens de trouwceremonie. Het geeft je meteen het gevoel mee van de dag. Zoveel liefde!

Alexander is zelf een enorm getalenteerde fotograaf (en bruidsfotograaf), voor ons altijd een goed teken dat iemand met zoveel ervaring en talent voor je kiest en volledig vertrouwt in wat je doet. Bekijk ook zijn werk op https://alexandersporre.com/

 

Neem contact op

Wil je weten of we beschikbaar zijn of heb je vragen?.