Vionna / Lewis

Er zijn top trouwlocaties om meteen verliefd op te worden, om echt van te dromen, een bruiloft bij kasteel Amerongen en Parc Broekhuizen passen daar zeker bij. Maar een serenade van je kersverse man in de avond overtreft dat alles. Iets wat veel mensen niet hadden verwacht, omdat Lewis eigenlijk nooit zingt en hoe hij het deed… dat zie je in de video.

Toen Vionna en Lewis opzoek waren naar een videograaf voor hun bruiloft, kwamen ze eigenlijk al snel bij ons uit. Want wij hadden inmiddels al voor hun vrienden de bruiloft prachtig mogen vastleggen. Er was alleen 1 probleem, wij waren niet meer beschikbaar op hun beoogde trouwdatum. Waardoor ze hadden besloten om hun bruiloft te verzetten zodat we deze konden vastleggen!! Iets, wat wij ons nooit hadden kunnen voorstellen, maar Vionna en Lewis waren daar heel vastberaden in, en dat is natuurlijk het allermooiste compliment wat je maar kan verzinnen.

De trouwdag

De dag zou op meerdere locaties plaatsvinden, de bruiloft begon bij Parc Broekhuizen voor het aankleden en het klaarmaken voor de ceremonie. Altijd een moment van spanning omdat je toch leeft naar dat grote moment. En Parc Broekhuizen dan… wat een mooie locatie is het vooral ook om er te shooten. Vervolgens zijn we naar de kerk gegaan voor de ceremonie, waar ze ook hun prachtige geloftes naar elkaar mochten uiten. Ze hadden veel internationale gasten op hun bruiloft dus besloten ze de geloftes in het te Engels doen, en stiekem klinkt dat ook altijd wel erg lekker.

Voor de rest was de bruiloft bij Kasteel Amerongen voor het dinner en nog een shoot. Er zijn daar erg mooie plekjes om te shooten en dan vooral als de zon dan langzaam ondergaat is het helemaal fantastisch.

Al met al een prachtige dag op prachtige locaties om nooit meer te vergeten. En dat zullen ze met deze video ook zeker niet meer doen, want hun reactie overtrof alles.

Reactie van het bruidspaar

Oh my gosh, we zijn sprakeloos! Wat is de wedding clip ontzettend mooi! Het is gewoon magisch wat jullie doen. We zijn jullie echt eeuwig dankbaar dat jullie 1 van de belangrijkste dagen van ons leven zooooo mooi hebben vastgelegd! Mijn hart maakte 1000 sprongetjes! Mn vader wilde het ook 5x achter elkaar bekijken.
Ook zoooooo mooi hoe jullie een stukje van de pastoor erin hebben verwerkt! Dat betekend zoveel voor ons! We gaan het filmpje zeker nog duizenden keren bekijken!!! Dank jullie wel <3

 

Neem contact op

Wil je weten of we beschikbaar zijn of heb je vragen?.