Amsterdam trouwfilm
Wat kunnen we zeggen over deze bruiloft in Amsterdam…. Een woord wat in me opkomt is ongelooflijk! Bailee & Alex kwamen helemaal uit Amerika (Austin, TX) om hier in Amsterdam bij The College Hotel te trouwen en zij vroegen ons hun trouwfilm te maken. Maar waarom kozen zij voor Amsterdam? Dit is wat Alex erover zei: “We kozen voor Amsterdam omdat het in onze gedachten gewoon de mooiste stad ter wereld is. Van jongs af aan reis ik al naar Amsterdam, en als stel zijn we de afgelopen jaren meerdere keren terug geweest.” Voor hen is het een plek vol herinneringen, maar ook de mooiste stad ter wereld. Hoewel we misschien een beetje bevooroordeeld zijn, is Amsterdam wel echt heel mooi, ja.

the college hotel amsterdam bruiloft
De dag voor de bruiloft hadden ze een pre-wedding diner met hun dierbaren, die allemaal van ver kwamen. Het was een ontspannen avond met ontroerende toespraken. Een bijzondere avond waarbij ze even konden stilstaan om na te denken over alle dingen die ze samen hebben beleefd. Het was de avond voor de bruiloft, waarna ze samen een nieuw hoofdstuk beginnen als getrouwd stel.

Op de dag van de bruiloft was het duidelijk dat het een spannende dag zou worden. Overal voelde je opwinding en anticipatie. Je kon duidelijk zien hoe Alex ernaar uitkeek om Bailee voor het eerst in haar trouwjurk te zien tijdens de first look. We hebben samen een mooie locatie uitgekozen op de trap in The College Hotel zodat ze hun speciale moment intens kunnen beleven. En dat was gelukt, Alex was totaal overweldigd door de schoonheid van Bailee en had er geen woorden voor. De emoties liepen hoog op!

trouwfilm amsterdam
Na de first look zijn we gaan wandelen door Amsterdam om wat portretten te maken bij de grachten en typisch Amsterdamse panden. Daarna begon de met emoties gevulde ceremonie bij The College Hotel in Amsterdam met uitzonderlijk mooie lezingen en geloften en deze hebben we voor de trouwfilm in zijn geheel opgenomen. De dag werd afgesloten met een receptie, gevolgd door een uitstekend diner en knallend feest. Het was een waar voorrecht om deze bruiloft te mogen documenteren en ze iets te geven wat ze jarenlang kunnen koesteren.

En dit is wat ze zeiden over de trouwfilm:
“We hebben de trouwfilm net gezien … we zijn allebei aan het huilen. We zijn er zo blij mee, wat een geweldige herinnering van de dag!!!”

 

Gaan jullie ook trouwen in Amsterdam, neem dan contact met ons op voor jullie unieke trouwfilm!

Neem contact op

Wil je weten of we beschikbaar zijn of heb je vragen?.