Tiffani / Koen

Onze eerste reactie op de huwelijksfilm was “Perfectie”. Het bracht ons meteen terug naar onze trouwdag! In de korte versie waren we zo onder de indruk van dat de kijker echt een idee kreeg van wat er de hele dag gebeurde. Ons favoriete onderdeel van de trouwfilm was hoe jullie de film hebben geëdit met de geloften, en hoe je begon vanaf het begin, de hele dag doorloopt en vervolgens terugkeert naar de ceremonie – ik vond het zo mooi hoe de film eindigde met zo’n belangrijk deel van onze dag. Het was ook zo ontroerend om de close-ups van de gezichten te zien. (Uiteraard is het erg moeilijk om slechts één favoriet deel van de film te kiezen.)

Maru is echt talentvol. Ze waren heel eerlijk met hoeveel tijd ze nodig hadden, waren heel gemakkelijk om mee te communiceren. Maru was uiterst professioneel en zo vriendelijk voor niet alleen mijn man en mij, maar ook voor onze gasten. Het beste was dat ik hun visie 100% kon vertrouwen. Ze zijn zo creatief en zo getalenteerd, ik had geen zorgen en het voelde fijn hen vrij te laten in wat ze doen.

Jullie twee zijn de beste van de beste. We zijn zo blij dat we jullie beiden als onze videografen konden hebben. Blijf doen wat je doet, want jullie creëeren echt magie en laat mensen een van de beste dagen van hun leven herbeleven. We waren ook dol op de USB-bezorging !!! Het wachten waard!

Ons advies aan toekomstige bruidsparen:
Plan tijd in vlak na de ceremonie om even met z’n tweeën te zijn! Dit moment was zo belangrijk voor ons. Zorg er ook voor dat alles verloopt zoals je wilde, maar maak je geen zorgen over de details. De dag gaat veel te snel voorbij om je zorgen te maken over dingen die alleen jij zult merken. Ontspan en geniet, want of je er klaar voor bent of niet, het gebeurt. Neem ook de documentaire video!! Oh ja, en stel een strikte tijdslimiet in voor de speeches.

Cake: Sugarlips Cakes
Ceremony Venue: Kasteel De Hooge Vuursche
Cinematographer: Maru Films
Dress: Edwin Oudshoorn
Flowers: RedWhiteBluePink
Hair: Cynthia Schippers
Makeup: Cynthia Schippers
Music: White Vision
Officiant: Evan Maniquis
Photographer: Mon et Mine
Planner: Judith Jeurissen
Reception Venue: Kasteel De Hooge Vuursche
Shoes: Yves Saint Laurent

Neem contact op

Wil je weten of we beschikbaar zijn of heb je vragen?.