Suzanne / Frans-Jan

“Als aanstaande bruidsparen waren wij druk bezig met de voorbereidingen en zijn wij gaan kijken of wij wel/geen trouwvideo wilde naast een fotograaf. Tegenwoordig wordt de videograaf toch als minder interessant gezien als een trouwfotograaf, maar door onze ervaring met Maru weten wij dat juist een video veel meer zegt dan alleen foto’s.
Tijdens onze zoektocht online stuitte wij tegen de weddingclips van Maru Films aan. Wij waren meteen verkocht.. Kippenvel krijgen bij de trouwfilm van onbekende stellen, dat gebeurt niet vaak maar Maru Films krijgt dit voor elkaar! En als getrouwd stel kunnen wij niet meer dan lof spreken en de enorme toegevoegde waarde van onze trouwvideo van Maru Films. De trouwdag vliegt voorbij en er waren zelfs dingen die wij ons niet goed herinnerde door alle gebeurtenissen en adrenaline. Door deze geweldige film hebben wij zoveel extra mooie momenten kunnen zien en ervaren.

De film is én zal voor altijd een geweldige en bijzondere terugblik zijn voor ons, onze dierbaren en voor later onze kinderen. De film is door mijn moeder inmiddels al 19 keer gekeken, ze krijgt er geen genoeg van door de prachtige beelden en het verhaal in de film.
Door deze trouwfilm kunnen wij ons de dag intens terug beleven met alle emoties die er waren op de dag zelf. Het is in een woord, geweldig! Elk detail is prachtig vastgelegd, elke emotie is onbeschrijfbaar in beeld gebracht en het brengt ons terug naar onze speciaalste dag uit ons leven. Een echte film die je terugbrengt naar die dag!

Onze complimenten voor Remi en Pui-Yuk. De kwaliteit van filmen is onbeschrijfelijk en deze zie je niet vaak in trouwfilms op deze wijze. Daarnaast was het onwijs fijn om hun op de dag erbij te hebben, vriendelijk tegen onze gasten, onzichtbaar op emotionele momenten maar deze toch haarfijn vast kunnen leggen.

Als bruidspaar heb je genoeg zaken te regelen en soms met enige stress. Remi en Pui-Yuk zijn zeer goed in hun communicatie tijdens het voor- en natraject en het contact verliep heel prettig.

Wanneer je voor Maru Films kiest, krijg je een onbetaalbare en levenslange herinnering van jullie trouwdag welke je voor altijd blijft koesteren!”

Neem contact op

Wil je weten of we beschikbaar zijn of heb je vragen?.