Over ons

Maru Films is ontstaan vanuit onze passie. Een passie voor het vertellen van verhalen op een manier waarmee we anderen ook echt kunnen raken. En laat een bruiloft daar uitermate geschikt voor zijn.

We leggen hetgeen vast wat écht belangrijk is: De liefde tussen twee mensen en de emotie die daaromheen hangt. Als twee creatieve professionals hebben wij een unieke artistieke blik op video’s. Wij onderscheiden ons door het lef om vanuit artistieke hoeken te filmen met oog voor detail. Het samenspel tussen de fotografische beelden en zorgvuldig gekozen muziek zorgt ervoor dat onze films je diep van binnen raken.

En samen

Maru Films team

Inmiddels zijn we alweer meer dan 13 jaar samen en sinds 2016 getrouwd. We zijn elkaars punching-bag, krab-paal en zeur-hotline. Maar meer dan dat, elkaars steun en toeverlaat. Een betere samenwerking is er niet, een blik zegt genoeg.

We houden van reizen en zijn al op veel plekken in de wereld geweest en maar willen nog veel meer plekken ontdekken. In 2010 hebben we een jaar in Japan gewoond en de taal gestudeerd. Het was ook in Japan waar onze passie voor storytelling echt serieuze vormen aan begon te nemen. Vandaar ook de naam Maru Films. Maru (まる) is Japans en betekent letterlijk: rond, cirkel, oneindigheid of perfectie. Een mooie link met trouwen (en ringen) wat ons betreft. De ‘a’ is een korte a, en de Japanse ‘u’ zit tussen de harde u en oe in. Fonetisch spreek je Maru dus uit: mahroeh.

De afgelopen jaren hebben wij de volgende prijzen gewonnen:

  • Winnaar Beste trouwfilm 2017 – For Love’s Sake awards
  • Winnaar Best Wedding Videographer 2016 – World Event Videography Association
  • Winnaar Bruids Foto & Film Award 2016, (categorie film).
  • Dutch Wedding Awards 2014, voor trouwvideograaf van het jaar

 

Neem contact op

Wil je weten of we beschikbaar zijn of heb je vragen?.